Har ägnat kvällen åt best of padel-klipp på youtube

Hur underhållande är inte padel att kika på? Hade en riktigt slö kväll igår när jag bara surfa runt och kollade på klipp på vårat kära youtube. Som sig bör så fastnar man lätt i en genre när man väl börjat kolla på något och det är inte allt för sällan jag fastnar i en loop av klipp inom padel. Från finaler till nya slag och klipp på hur man får till den perfekta serven. Allt finns att se, från amatörer till den yttersta eliten.

Padel är en fascinerande sport att titta på. Snabbt, taktiskt och det bjuds på många både häftiga och otroliga bollar när dom allra bästa spelar. Ett av dom mest visade klippen inom padel från 2019 är klippet nedan. Det är svårt att inte bli förälskad!

När kan vi få börja se padel på tv:n i större utsträckning?

Tur är det väl att internet och youtube finns så man både kan följa större turneringar och se highlights när man känner för det. Men när tror ni vi får se padel som en större ”tv-sport”? Visserligen hamnar väl padel under kategorin ”fluga” fortfarande vilket kan vara en orsak, men samtidigt så bör man vara snabbare i beslutsfattande om man inte vill tappa än mer tittar till andra plattformar och streamingtjänster. Eller är jag ute och cyklar?

Padelvloggar på youtube – Kommande succé?

Det känns helt klart som att det saknas något när man inte kan följa sporten i någon vidare stor utsträckning varesig via TV eller hos mindre aktörer. Känslan är att intresset är tillräckligt stort hos befolkningen och potentialen därav är relativt hög om man vill göra en egen satsning. Även som nybörjare kan det vara intressant att få se hur man ”egentligen” ska spela.

Då vloggar är ett välkänt fenomen bland(främst) unga och ett koncept som faktiskt håller, så har jag letat febrilt efter någon eller några padelspelare inom den sfären. Till min lycka hittade jag en svensk som skapat en padelvlogg där vi kunnat skymta flera från eliten som deltar på ett hörn. Må så vara inte den mest uppdaterad kanalen men ack så bra start åtminstone. Mer sådant! Här är första padelvloggen:

Det finns(såklart) x antal kanaler på youtube inom padel som ägs och dirigeras av folk från spanien, frankrike, italien osv, men någonstans kan det vara kul när det är på ”hemmaplan”. Det finns även rena kunskaps och utbildning -kanaler inom padel för den som vill lära sig slag, taktik och rörelsemönster i sin renaste form.

Vi får helt enkelt hålla tummarna för att det kommer mer av denna vara. Både underhållande att följa och kul med lite proffstips här och där.

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *